0
منو دسترسی
1398/12/06 در ساعت 14:19:12

جلوگیری از اضافه شدن ناخواسته به گروه در واتس اپ!

آموزش کامل جلوگیری از اضافه شدن به گروه در واتساپ

جلوگیری از اضافه شدن ناخواسته به گروه در واتس اپ!

 

 

مدیران واتس اپ، با ارائه آپدیت ها و امکانات مختلف سعی در راضی نگه داشتن و جذب کاربران بیشتر دارند و در آپدیت جدیدی که در راستای حفظ حریم شخصی و افزایش کنترل ارائه شده است، قابلیت جدیدی را اضافه کرده است. ویژگی جلوگیری از دعوت به گروه در واتساپ باعث می شود تا سو استفاده های مختلف از شماره ها برای اضافه کردن افراد به گروه ها کاهش یابد.

 

پس از اینکه پیام‌رسان خود را به‌روز‌رسانی کردید، از دستورالعمل زیر پیروی کنید:

 

  • وارد برنامه‌ی واتس‌اپ شوید.
  • نشانه‌ی ۳ نقطه‌ای که منوی برنامه نیز گفته می‌شود انتخاب نمایید.
  • وارد بخش تنظیمات‌تان یا همان “Settings” بشوید.
  • پس از آن به قسمت “Account” اکانت بروید.
  • حالا بر روی گزینه‌ی “Privacy” کلیک کرده یا ضربه بزنید.
  • میان موارد عنوان شده‌ی پیش رویتان، گروه‌ها و یا “Groups” را انتخاب نمایید.(*گزینه‌ای که پس‌ از به‌روزرسانی افزوده شده است.)

 

 

حالا بخشی در واتس‌اپ ساخته شده و کاربران سه مورد را خواهند دید:

 

“Everyone”

 

تمام افراد دارنده‌ی واتس‌اپ مجاز هستند که مرا عضو گروه‌ها کنند. گزینه‌ای که اوضاعتان همان وضع قبلی است و تغییری نمی‌کند، یعنی مجوز هنوز پابرجاست و پیش‌‌فرض توسط واتس‌اپ همان مورد انتخاب شده.

 

“My contact”

 

تنها به مخاطب‌های خودتان مجوز عضویت خودتان را به گروه‌های دیگر می‌دهید. موردی که موجبات مسدود سازی راه دیگر افراد ناشناس برای دعوت شما به گروه‌ها را به گروه توسط افراد ناشناس فراهم می‌آورد.

 

“Nobody”

 

هرگز هیچ شخصی چه مخاطبین چه افراد ناشناس اجازه‌ی دعوت از شما به گروه‌ها را نخواهند یافت، چنانچه تمایل به حضور در گروه‌ها را ندارید این مورد را انتخاب نمایید.

 

حالا گزینه‌ی “DONE” را انتخاب کرده و موارد تازه جایگزین موارد پیشین شده است.

 

چنانچه افراد برای دعوت از شما کاربرهایی‌اند که بیرون از لیست‌تان هستند و مجوز دعوت‌تان در گروه‌هایشان را ندارند، اگر بخواهند دعوت‌تان کنند با پیام نداشتن مجوز روبه‌رو می‌شوند.

 

راه‌حل دعوت به گروه‌ها از افرادی که مجوز ندارند با ارسال پیامی شخصی صورت می‌گیرد؛ چنانچه فردی پیامی مبنی بر دعوت از کاربری دیگر در “چت” یا محل گفت‌وگوی خصوصی‌اش ارسال کرد، آن‌ فرد دعوت‌نامه‌ای را می‌بیند که حاوی محتوا و عنوان گروه‌ مربوطه است‌.

 

 

 

اخبار مرتبط

1398/12/06 در ساعت 16:19:20

نکاتی در مورد استیکرها در نسخه ی جدید واتس اپ

استفاده از استیکرهای جدید واتس‌اپ!

نکاتی در مورد استیکرها در نسخه ی جدید واتس اپ
1398/12/06 در ساعت 15:52:23

چگونه چت واتس اپ را به صورت PDF ذخیره کنیم

ذخیره چت واتساپ بصورت PDF

چگونه چت واتس اپ را به صورت PDF ذخیره کنیم
1398/12/06 در ساعت 15:38:24

آموزش رفع مشکل مسدود شدن حساب واتس اپ

آموزش روش های رفع ریپورت واتس اپ!

آموزش رفع مشکل مسدود شدن حساب واتس اپ
1398/12/06 در ساعت 15:16:56

انتقال مکالمات واتس‌آپ از اندروید به آیفون

آموزش انتقال مکالمات واتس‌آپ از اندروید به آیفون!

انتقال مکالمات واتس‌آپ از اندروید به آیفون
1398/12/06 در ساعت 14:50:49

چگونه امنیت واتس اپ در گوشی خود را بالا ببریم؟

8 نکته که امنیت واتس اپ شما را ارتقا می‌دهد!

چگونه امنیت واتس اپ در گوشی خود را بالا ببریم؟
1398/12/06 در ساعت 13:54:20

جلوگیری از مسدود شدن اکانت واتس اپ

چگونگی جلوگیری از بلاک شدن حساب کاربری واتس اپ!

جلوگیری از مسدود شدن اکانت واتس اپ
نظر جدید
شما هم نظر دهید:
0%